Referenser

Referenser

Här kan du läsa om några av våra avslutade och pågående jobb.

Enkgården

På Enkgården i Vinninga utanför Lidköping står en röd lada med vita knutar. Det låter inte så märkvärdigt men den här är 25 meter hög och 1000 kvm stor och innehåller en toppmodern, datoriserad och energisnål spannmålstork som inte på något sätt påminner om en klassisk silo. Elektrobyrån utförde all elinstallation från styrning till temp och belysning.

Löfs Specialmaskiner

En av Elektrobyråns avtalskunder är Löfs Specialmaskiner. De levererar kundanpassade specialmaskiner åt tillverkande industriföretag. Här har Elektrobyrån hjälpt till med elkonstruktion, programmering, montage och skåpstillverkning av tre stycken lasermärkare till CEJN AB.

Stockholm BMX Arena

Stockholm BMX Arena är Stockholms första BMX bana med internationell tävlingsstandard. Elektrobyrån tillsammans med Scanmast ansvarade för alla elinstallationer vid byggnationen. Det betyder att vi levererade och installerade centraler, elbilsladdare, accentbelysning på gångstråk, pergola och läktare samt kopplade sportbelysningen och levererade och programmerade all styrning med KNX och Dali. Elektrobyråns projektansvarige Fredrik Johansson berättar:


– Vi är jättenöjda med resultatet och har fått mycket beröm från Älvsjö BMX, som initierade projektet tillsammans med Stockholms Stad.