Alltid nära till hands

Våra tjänster

Vår ambition är att vara den bästa servicepartnern i de områden vi verkar. Vi vill alltid vara nära till hands såväl till befintliga som nya privat- och företagskunder samt offentlig förvaltning.

Elinstallationer

Vi utför alla typer av elinstallationer och kan hjälpa er med stort som smått. Så oavsett storlek på ert projekt - hör av er till oss som alltid finns nära till hands.

Läs mer om elinstallationer

Automation

Industriell automation handlar alltid om en kombination av hårdvara och mjukvara. I stället för att ni ska vända er till olika leverantörer erbjuder vi en helhetslösning.

Läs mer om automation

Kyla

Elektrobyrån erbjuder totalentreprenad för de flesta kylsystemen. Vi installerar och servar kylanläggningar för CO2, propan och traditionella köldmedium.

Läs mer om kyla

Belysning

Idag används el i onödan i många fastigheter. Ett exempel är belysning som är tänd trots att lokalen är tom.

Läs mer om belysning

Solceller

Det enda sättet att klara klimatomställningen och minska vårt klimatavtryck är att öka andelen förnybar energi. Som fastighetsägare har du stora möjligheter att göra något för klimatet samtidigt som du tillför el till din fastighet.

Läs mer om solceller

Laddstation

Elbilsmarknaden växer och behovet av laddlösningar växer i takt med att antalet elbilar blir fler. Lösningen behöver säkerställa att det finns tillräckligt med effekt i fastigheten så att laddningen blir så snabb, smidig och så säker som möjligt.

Läs mer om laddstation