Bli en del av Elektrobyrån

Bli en del av Elektrobyrån

Vi har en företagskultur med stolta, friska och glada medarbetare. Vi vill vara branschens bästa arbetsgivare där vi erbjuder goda villkor med bra lön, friskvård och en god arbetsmiljö.

Lediga tjänster:

Serviceledare till Tibro!
Letar du efter en ny utmaning och söker en omväxlande roll i ett framgångsrikt bolag? Är du dessutom en naturlig och relationskapande ledare? Då har vi en roll för dig. Elektrobyrån har många spännande projekt planerade och vi behöver bli fler. Just nu söker vi en serviceledare inom el till vår filial i Tibro.
Läs mer och ansök här!

Färdigutbildade elektriker till Skaraborg!
Det går bra för Elektrobyrån och vi behöver komplettera på flera håll. Är du en färdigutbildad elektriker hemmahörandes i Skaraborg så är du kanske den vi söker. Vi har kontor på flera orter och du kan fritt utgå från det kontor som är smidigast för dig; Hjo, Karlsborg, Tibro, Skövde eller Mariestad. Just nu är behovet störst för ledande montörer, serviceelektriker och elektriker.

Är du intresserad? Skicka ett mail till nils.jormeus@elektrobyran.se

Spontanansökan

Elektrobyrån är alltid på jakt efter bra människor så skicka gärna in en spontanansökan!

Elektrobyrån är en del av Hjo Installation som består av ett stort antal lokala bolag inom energioptimering, el, VS, ventilation och teknisk isolering. Med kompetens, ansvarstagande och nytänk skapar vi en spännande utmanare inom installationsbranschen där vi vill göra avtryck; både som bästa arbetsgivare och genom våra tjänster minska våra kunders miljöpåverkan.

Se lediga tjänster inom koncernen på www.hjoinstallation.se

Hör av dig!